Welcome, Guest. Please login or register.
January 18, 2018, 10:08:16 AM

Login with username, password and session length

Recent Topics

[Today at 10:07:45 AM]

[Today at 09:36:05 AM]

[Today at 09:14:50 AM]

[Today at 08:50:03 AM]

[Today at 07:49:20 AM]

[Today at 06:59:23 AM]

[Today at 06:17:26 AM]

[Today at 06:16:12 AM]

by Lir
[Today at 05:53:39 AM]

[Today at 12:41:11 AM]

[January 17, 2018, 11:52:27 PM]

[January 17, 2018, 10:00:02 PM]

[January 17, 2018, 09:25:28 PM]

[January 17, 2018, 09:00:38 PM]

[January 17, 2018, 07:51:06 PM]

[January 17, 2018, 07:48:55 PM]

[January 17, 2018, 06:47:17 PM]

[January 17, 2018, 04:53:33 PM]

[January 17, 2018, 04:13:33 PM]

by bmb
[January 17, 2018, 03:22:41 PM]

[January 17, 2018, 03:11:55 PM]

[January 17, 2018, 03:04:57 PM]

[January 17, 2018, 02:10:27 PM]

[January 17, 2018, 01:00:45 PM]

[January 17, 2018, 12:34:38 PM]

[January 17, 2018, 12:08:24 PM]

[January 17, 2018, 11:00:55 AM]

Support NCKA

Support the site by making a donation.

2018 AOTY/DOTY Entry

Topic: How to include photos?  (Read 149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Scurvy

  • Salmon
  • ***
  • View Profile
  • Location: Alameda
  • Date Registered: Dec 2015
  • Posts: 397
Okay, I just tried to include some jpg's from yesterday's Pigeon Pt. fishing fiesta in a posting, but they wouldn't go.  I put the images on my desktop, and then used the "insert image" button to create the landing spot for each image.  I copied & pasted each image between the bracket expressions, and the result is that darned blue-boxed "?"

Can someone please guide me on this?  Must I only use hosted images?

TIA, Bradley


traildad

  • Sea Lion
  • ****
  • View Profile
  • Location: Vacaville
  • Date Registered: Sep 2010
  • Posts: 3323
Doesn't sound right. This is what I get on my iPhone. It should be similar on your computer.
http://www.norcalkayakanglers.com/index.php?topic=42846.msg470404#msg470404

The charm of fishing is that it is the pursuit of what is elusive but attainable, a perpetual series of occasions for hope.  ~John Buchan


LoletaEric

  • Gimme Shelter Annual Kayakfishing Tournament Director
  • Manatee
  • *****
  • The focus is achieving a state of mind.
  • View Profile LoletaEric.com
  • Location: Humboldt - Always OTW if there is an option.
  • Date Registered: Dec 2004
  • Posts: 16397
Much of the time these issues are caused by not reducing the size of the images.  I shrink them to 800x600.

Good luck.  :smt001
I am a licensed guide.  DFW Guide ID:  1000124.   Let's do a trip together.

Loleta Eric's Guide Service

loletaeric@yahoo.com - call me up at (707) 845-0400

http://www.loletaeric.com/home.html

Being an honorable sportsman is way more important than what you catch.


Hojoman

  • Manatee
  • *****
  • View Profile
  • Location: Fremont, CA
  • Date Registered: Feb 2007
  • Posts: 14927
Okay, I just tried to include some jpg's from yesterday's Pigeon Pt. fishing fiesta in a posting, but they wouldn't go.  I put the images on my desktop, and then used the "insert image" button to create the landing spot for each image.  I copied & pasted each image between the bracket expressions, and the result is that darned blue-boxed "?"

Can someone please guide me on this?  Must I only use hosted images?

TIA, Bradley
What do you mean by "copied & pasted each image between the bracket expressions"? When you click below the message boy on "Attachments and other options," you will see "Attach:", below which you see a "Browse" button. If your file sizes are small enough, you can click on "(more attachments)" below the "Browse" button to add up to seven more images. Provided, of course, that none of your files are too large.


myyak8me

  • Salmon
  • ***
  • View Profile
  • Location: Davis CA
  • Date Registered: Aug 2016
  • Posts: 250
Much of the time these issues are caused by not reducing the size of the images.  I shrink them to 800x600.

Good luck.  :smt001
I didnít know that.  Thanks.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Scurvy

  • Salmon
  • ***
  • View Profile
  • Location: Alameda
  • Date Registered: Dec 2015
  • Posts: 397
Okay, Success thanks to Hojo's & Traildad's posts!  I foolishly believed the "Insert Image" button that right next to the Hyperlink button actually did something like...inserting an image.  Just like the hyperlinks and list buttons, it sets up a set of bracketed statements into which I pasted the file name of my images for no result.

Thank you!